GEWELDIGE KAAS VOOR THUIS

Als kaasexpert is Erik Murre van alle markten thuis. Ambachtelijke streekproducten, maar ook verrassende internationale kazen heeft hij voor u ontdekt. Vanuit Zeeland krijgt u daardoor toegang tot de gehele kaaswereld. Van luxe lunchbeleg tot kaasplank of smaakmaker bij een familiediner. Onze kaas zorgt ervoor dat u écht iets bijzonders serveert!

ONZE MARKTLOCATIES

Thuis in Zeeuws-Vlaanderen

Kaas van Erik Murre doet niets liever dan u in contact brengen met prachtige smaken. Wekelijks vindt u ons op markten verspreid over Zeeuws-Vlaanderen. In deze streek voelen we ons thuis. Bourgondiërs onder elkaar. Wij presenteren een gespecialiseerd assortiment aan kaas en verse zuivel, maar bieden ook rijke oliën en overige producten. Zijn wij uniek? Zeker. Bij Kaas van Erik Murre ligt juist de internationale kaas vooraan in de vitrine. Komt u zelf ook eens proeven?

Hulst

Maandag - 08.00 - 16.00 uur

Sas van Gent

Dinsdag - 08.00 - 15.00 uur

Oostburg

Woensdag - 08.00 - 16.00 uur

Hulst

Donderdag - 08.00 - 16.00 uur

's-Gravenpolder

Vrijdag - 13.00 - 14.00 uur

Axel

Zaterdag - 08.00 tot 16.00 uur

TEAMVERBAND

Erik, Patrick en Els

Al bijna twintig jaar is Erik Murre een graag geziene kaashandel op markten verspreid over Zeeuws-Vlaanderen. Niet als eenling, maar met een team van passievolle collega’s. Patrick was er vanaf het begin bij. Enkele jaren later sloot Els aan. Samen vormen zij het gezicht van Kaas van Erik Murre, dat wekelijks met u in contact staat. Voor tips of inspiratie, maar ook gewoon voor een praatje kunt u terecht. Benieuwd naar onze (online) groothandel? Ontmoet in dat geval Compagnon Kaas.