HET VERHAAL VAN ERIK MURRE

Het mag duidelijk zijn: wij hebben het genieten onder de knie. Maar u bent misschien ook benieuwd naar het verhaal achter ons bedrijf? Service en vriendelijkheid gaan voor ons hand-in-hand met de kwaliteit waar we zo van houden. Erik Murre bestaat daarom uit een team van enthousiaste specialisten. Zowel op de markt als via onze (online) groothandel voor horecaondernemingen. We vertellen er graag meer over.

MARKTBEWUST

Kaas van Erik Murre

We hechten veel waarde aan het contact dat we op weekmarkten in Zeeland hebben. Het grote aanbod aan Hollandse kaasspecialiteiten en internationale kazen leverde oprichter Erik Murre daar zijn naamsbekendheid op. Van liefhebbers en thuiskoks tot horecaondernemers en sterrenchefs. “Een specialist op het gebied van kaas en delicatessen moet je koesteren” werd ons eens gezegd. Dat is een drijfveer geworden. Het past bij het principe dat wij dagelijks ons uiterste best doen, met klantvriendelijkheid, snelle service en een prachtig assortiment. De lekkerste smaken heeft Erik Murre bewust voor u voorgeselecteerd.

OVER ERIK MURRE

De Zeeuwse kaasspecialist

Erik Murre is een kaasliefhebber pur sang. Zijn passie voor kaas en delicatessen leidde er in 2003 toe dat hij koos voor het prachtige bestaan van kaashandelaar. Sindsdien heeft het bedrijf zich in rap tempo ontwikkeld. Kaas van Erik Murre vindt u wekelijks op markten verspreid over Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast bedient Compagnon Kaas als (online) groothandel de Zeeuwse restaurants, hotels en andere professionele gebruikers. Met zijn liefde voor kaas wil Erik de gastronomie in Zeeland naar een hoger niveau tillen. Dat bereikt hij door telkens een nieuw en divers assortiment samen te stellen. Maar vooral ook door topkwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Want,  heerlijk eten met vrienden en familie, dat is pas genieten!

VOOR HORECA-PROFESSIONALS

Onze online groothandel