GEWELDIGE PRODUCTEN VOOR IEDEREEN

Erik Murre maakt luxeproducten graag toegankelijk. Omdat wij iedereen willen laten meegenieten. Van prachtige kazen, en heerlijke zuivelproducten tot rijke oliën en overige delicatessen zoals tapas. Er schuilt een fijnproever in elk van ons. Ook in u!

KAAS

Wilt u een heerlijke kaas serveren tijdens een speciaal diner? Wij vertellen u vanuit de marktkraam graag iets over verschillende smaken. Kaas kent Erik Murre namelijk in allerlei soorten. De romige textuur van jonge kaas uit weidemelk bijvoorbeeld. Wie is er niet gek op? Maar een pittige explosie van gerijpte oude kaas mag er ook zijn. Zoekt u naar Engelse Stilton, de zachtste Franse brie of wilt u houtgerijpte Griekse feta proberen? Als kaasexpert brengen wij dit soort bekende kazen, maar ook opvallende soorten thuis in ons ruime assortiment. De internationale en exclusieve kazen presenteren wij vooraan in de vitrine. Hierin zijn we uniek. We kunnen met trots zeggen dat we het meest specialistische aanbod van heel Zeeland hebben!

ZUIVEL

Ook een liefhebber van ‘goed’ en gevarieerd eten? Dan geeft u vast de voorkeur aan natuurlijke zuivelproducten. De selectie van Erik Murre zal bij u in de smaak vallen. Vanuit de marktkraam presenteren wij zuivel als versproduct en als basis-ingrediënt voor allerlei mooie gerechten. Wekelijks nemen wij diverse botersoorten, roomproducten maar ook verse melk en Zeeuwse-eieren mee naar de markt. Bent u benieuwd hoe u verse zuivel kunt toepassen in recepten? Vraag gerust om advies. Erik Murre inspireert u graag. Zuivel is namelijk ideaal als toevoeging in gerechten of voor het perfectioneren van uw patisseriekunsten. We hebben een prachtig assortiment voor u. Hiermee wordt u in een mum van tijd een thuiskok van topniveau!

OLIE

Vindt u de waarde van kwalitatieve olijfolie ook zo belangrijk? Zo’n eerste koude persing (extra vergine) is vol en rijk van smaak. Het tilt een simpele salade of koude pasta naar een hoger niveau. Olijfolie kunt u overigens op allerlei andere manieren toepassen. Geheel in de tijdgeest van dit moment, zijn natuurlijke oliën bijvoorbeeld een goed alternatief voor het traditionele bakken in dierlijk vet. Wij adviseren u graag wanneer u de marktkraam van Erik Murre bezoekt. Kijk in dat geval gelijk eens naar onze variëteit balsamicoazijnen. De combinatie van zoet, zuur en kruidige tonen? Het zorgt voor een geweldige smaakexplosie. Maak er mayonaise mee of creëer uw eigen tafelzuren. U zal familie en vrienden doen verbazen!

OVERIGE

Ontdekt u graag bijzondere delicatessen? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Erik Murre brengt borrelspecialiteiten naar een markt bij u in de buurt. Want genieten van gedroogde ham of worst staat bijna gelijk aan genieten van het leven. Daarnaast deinen wij graag mee met het ritme van de seizoenen. Zomers gaat er toch niets boven een borrelplank met verse olijven, zachte geitenkaas in olie en zongedroogde tomaten? In de herfst geniet u thuis van gevulde abrikozen of gevulde pepers met chevre. Heerlijk, bijvoorbeeld bij een goed glas wijn. Wij houden van én kennen kazen overigens in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat wij in ons overige assortiment ook zuivelvervangers en zelfs enkele veganproducten aanbieden. Voor ieder wat wils!

ONZE MARKTLOCATIES

Thuis in Zeeuws-Vlaanderen

Kaas van Erik Murre doet niets liever dan u in contact brengen met prachtige smaken. Wekelijks vindt u ons op markten verspreid over Zeeuws-Vlaanderen. In deze streek voelen we ons thuis. Bourgondiërs onder elkaar. Wij presenteren een gespecialiseerd assortiment aan kaas en verse zuivel, maar bieden ook rijke oliën en overige producten. Zijn wij uniek? Zeker. Bij Kaas van Erik Murre ligt juist de internationale kaas vooraan in de vitrine. Komt u zelf ook eens proeven?

VOOR HORECA-PROFESSIONALS

Onze online groothandel